Olisiko sinusta meille mekaanikoksi?
Valikko
Valikko

Avoimet paikat

Rakkaudesta autoihin

Jokainen meistä atoyssa on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - me pidämme pyörät pyörimässä.  Jos tunnet samoin, tule meille töihin!

Atoy Autohuollon periaatteita ovat palvelualttius, vastuullinen toiminta sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökunta. Toiminnan kulmakiviä ovat myös alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat varaosat sekä nykyaikainen, tämän päivän autoille suunniteltu korjaamotekniikka.

Palvelemme mielellämme kaikkia asiakkaita ja keskitymme erityisesti 0-8 -vuotiaiden autojen huoltoon. Yhtenä avainkohderyhmänä ovat autoilijat, jotka kyseenalaistavat totutut tavat ja uskaltavat vaatia avoimesti uudenlaista asiakaspalvelua.

 

Meillä on mahdollisuuksia kasvaa

Atoy Autohuollon henkilöstöä koulutetaan jatkuvasti. Alamme on suurien muutosten keskellä ja henkilökunnan osaaminen on tämän päivän yritystoiminnassa erittäin tärkeää. Tästä huolehtivat  Atoy Autohuollon tekniset asiantuntijat sekä koulutusyhteistyökumppanimme, jotka tarjoavat tutkintotavoitteista koulutusta, mutta myös erityisammattikoulutusta että työnjohtajakoulutusta.  Tavoitteenamme on, että jokaisella olisi mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. 

Tarjoamme

 • Terveysvakuutus
  Henkilöstömme on vakuutettu yksityisellä terveys- ja vapaa-ajanvakuutuksella, joka korvaa esim. erikoissairaanhoidolliset toimenpiteet vaikkapa vakavan sairauden tai tapaturman sattuessa.
 • Työterveyshuolto
  Normaalia työterveyshuoltoa laajempi työterveyshuollon sisältö yhteistyökumppanimme kanssa takaa, että henkilöstöllämme on mahdollisuus päästä lähellä omaa kotiaan työterveyshuollon vastaanotolle tarpeen niin vaatiessa.
 • ePassi
  Tarjoaa esim. virkistys- ja kulttuuri- että liikuntamahdollisuuksia ePassi-sovelluksen kautta kaikilla paikkakunnillamme.
 • MUITA ETUJA
  Atoy tarjoaa henkilöstölleen erilaisia etuja mm. tiimien virkistyspäivät ja muita henkilöstöetuja sekä kahvia niin paljon kuin jaksaa juoda. Ja mehän juomme - peräti 500 kuppia päivässä!